Cool Cousin platform

2018.06.28

A Cool Cousin egy újabb, közösségi alapú városi applikáció, mely úgy működik, mintha lenne egy barátod az általad látogatott desztinációban, aki segít abban, hogy megtaláld a számodra legérdekesebb helyeket a városban vagy annak környékén. A vállalkozás 2016-ban indult, jelenleg 500 ezer felhasználóval rendelkezik.

Az utazókat összekapcsolja a helyi lakosokkal, akiktől véleményeket, ajánlásokat, tippeket, belső információkat kaphatnak arra vonatkozóan, hogy hogyan érdemes eltölteni a szabadidejüket vagy mire érdemes költeni és mire nem az adott városban a világ számos pontján.

Mindössze néhány kattintás a ténylegesen megbízható információért. Nem kell többé órákat pazarolni arra, hogy online olvasgassunk és megpróbáljuk kiszűrni a lényeget. Bármi amire kíváncsiak vagyunk fellelhető a Cool Cousin segítségével, aki jelen esetben egy személy, helyi lakos, aki jól ismeri a környéket.

A Cool Cousin remek lehetőség arra, hogy az arra vállalkozók bemutassák városukat, ajánlják kedvenc üzleteiket, befolyásolják ezrek döntéseit és hozzájáruljanak egy élményekben gazdag utazáshoz.

Az alábbi nagyvárosokban elérhető: New York, London, Tel Aviv, Moszkva, Toronto, Lisszabon, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Párizs, Szöul, Dublin, Dallas, Los Angeles, Athén, Sydney, Mexikóváros, Miami, Austin, Vancouver, Washington

A cég most saját kriptovalutát bocsátott ki, a nyilvános token kibocsátás június elején zárult, melynek során 10 millió dollárt sikerült összegyűjteni. 


Forrás: www.coolcousin.com